Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Slagtøj og trommesæt

Kan du lide at tromme? Eller at spille Marimba? Så kom og få undervisning på musikskolen.

At bruge sine hænder eller nogle stikker til, at slå på en ting eller et instrument, er sammen med det, at bruge sin stemme, den mest naturlige måde at frembringe musik på. Derfor har der også altid eksisteret slagtøjsinstrumenter i alle verdens lande og verdensdele.

Tilmeld dig Slagtøj og trommesæt via Speedadmin.dk

Bortset fra at man skal slå for at frembringe en lyd, er instrumenterne alle sammen forskelligt lavet, og man skal spille forskelligt på dem, tænk bare på Grønlandsk trommedans, olietønder, brasiliansk samba, trommesæt, afrikanske trommer og japanske gonger.

Hvis du melder dig til slagtøj, har du mulighed for at lære at spille på alle de forskellige slagtøjsinstrumenter, som Lolland Musikskole har, dvs. marimbaer, trommesæt, sambatrommer, congas, bongotrommer, og andre percussion-instrumenter.

Indlæringsmåder

Nogen lærer bedst ved at lytte, andre vil gerne se noget skriftligt, og atter andre bruger begge dele. I undervisningen anvendes alle tre muligheder. Du kan høre øvelserne på cd'er, eller du kan læse det skriftlige materiale (som bliver til noder).

Øvning

Det er nu engang sjovest, hvis man oplever at blive bedre hele tiden, men det kræver en indsats. Det anbefales meget  kraftigt, at du øver dig - helst lidt hver dag. Spil din lektie igennem én gang om dagen.

Spil til musik

Målet med at spille trommer er for de flestes vedkommende at komme med i et orkester. Det kræver selvfølgelig, at du kan en del på trommesættet. For at øve det, er det en god ide at spille til noget af den musik, du kan li'.

Høreværn

Det larmer jo lidt at spille trommer. Det er en god ide at bruge høreværn, hvis du spiller meget. Der er flere typer, som man kan bruge  – alt efter hvad der passer én bedst.

"Afstikkere"

Benyt enhver lejlighed til at foretage "afstikkere" til andre emner inden for trommespillet, andre rytmer og andre figurer.

Undervisning

Undervisningstid og dag aftales individuelt med underviser. Du kan få undervisning både i Maribo og Nakskov.

Hvad koster det for instrumentalundervisning?

Soloundervisning for elever 0-25 år

Instrumentalundervisning (36 uger) 9 rater a 397,78 kr.

Solosang (36 uger) 9 rater a 397,78 kr.

Soloundervisning for voksne

Instrumentalundervisning (30 uger) 9 rater a 407,78 kr.

Solosang (30 uger) (30 uger) 9 rater a 407,78 kr.

Ved instrumentalundervisning og solosang på hold deler 2 elever en lektion på 45 min. Derfor får 1 elev 22,5 minutters ene-undervisning. Alle fællesfag, det vil sige; kor, teori, sammenspil, er gratis for instrumental- og solosangselever.

Soloundervisning for elever 0-25 år på hold

Instrumental og sang undervisning (36 uger)

9 rater a 265,19 kr.

Betaling

Undervisning betales pr. 01/10 - 01/06 - 9 rater pr. sæson.

Restancer kan medføre udelukkelse fra musikskolen, hvilket dog ikke fritager betaling.

Måske er du også interesseret i

Lolland Musikskole

Østre Landevej 6, 4930 Maribo

Gyvelvej 3. 4900 Nakskov

Telefon: 54 67 62 42 - Man., tirs., ons. & fredag kl. 12-30 - 14.30
musikskolen@lolland.dk

Foreninger

Nyttige links